Workshop videoclip maken

Onze workshop videoclip maken is een uitstekende keuze voor teambuilding uitjes en bedrijfsevenementen. Samen met je collega’s maak je een videoclip op een bestaand nummer. Na afloop kun je de videoclip direct terug kijken.

Fantastische teambuilding ervaring

De workshop videoclip maken is een uitstekende teambuilding activiteit. Je verdeelt de rollen en je geeft zelf invulling aan de verschillende scènes. Samen maak je een supergoede videoclip, die je nog vaker terug zult willen kijken.

In de workshop videoclip maken komt iedereen om beurten voor de camera en playbackt het nummer. Attributen en dansjes maken de videoclip tot een afwisselend geheel. Wij bieden een enthousiaste workshopbegeleider/danscoach/regisseur, die de videoclip voorbereidt en coacht. We nemen veel attributen mee: verkleedspullen, tekstballonbordjes, etcetera.
Een workshop videoclip maken kan met 10 of met 400 man.

Je kunt het filmpje gebruiken op je website of als originele kerstgroet.

lipdub workshop videoclip maken

‘Het was fantastisch! Het team van Aaaaha! begreep heel goed wat we nodig hadden, en ze hadden super goede ideeën om onze lipdub perfect te maken. Met hun ervaring konden we heel snel het filmpje maken. Ze zijn super leuk om mee samen te werken.’

  • Deniz Wiedhaup, Coca-Cola European Partners

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek