Energizers voor jouw evenement

Met deze energizers voor jouw evenement zet je de deelnemers in beweging. Niemand is er voor gemaakt om alleen te zitten en te luisteren. Wij activeren de deelnemers tijdens jouw bijeenkomst.

Een energiebommetje voor jouw evenement

Je wil voorkomen dat de energie eruit loopt tijdens jouw bijeenkomst. Met een goede energizer krijg je alle deelnemers weer op het puntje van hun stoel. Graag denken we met jou mee! In een vrijblijvende, gratis brainstorm brengen we je direct op een aantal ideeën.

Plan een online brainstorm

‘We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. De spreker heeft de hele zaal meegekregen en vanuit de reacties van de deelnemers blijkt wel dat dit een zeer goede keuze was. ‘

  • Monique Broekmeulen, ZKN

Energizers

Teambuilding workshops - haka

Haka energizer

Energizers

In deze energizer leert top-comedian Bob MacLaren je stap voor stap de Kamaté Haka. Samen breng je zo de onoverwinnelijke kracht in jouw team tot uitdrukking.

Team building bedrijfsevenement live communicatie live communication

Boomwhacker energizer

Energizers

Iedere deelnemer krijgt een boomwhacker, onze workshopleider zorgt voor een energiek samenspel. Alle deelnemers creëren samen een opzwepend ritme in deze actieve energizer.

energizers master your mind

Master your mind

Rust en ruimte in je hoofd

Met behulp van eenvoudige adem- en stilte/meditatie technieken ervaar je dat het mogelijk is rust en ruimte te creëren in je hoofd. Heel fijn om te ervaren, een actief rustpunt in jullie programma.

Gouden Giraffe Event Awards

Flashmob

Energizers

Op de eerste rij staat een zanger op en zet een (speciaal geschreven) lied in. Verspreid over de zaal staan dansers op en zingen mee. Zij lopen naar het podium voor de finale.

energizers - energy experience

Energy Experience

Energizer

Actief bewegen én bewust ontspannen in deze geleide beleving met een draadloze koptelefoon op je hoofd. Onze coaches laten de gelukshormonen door je lijf stromen.

energizer-jan-reinder-magic

Illusionist Jan-Reinder

Energizers

Iedereen zit op het puntje van zijn stoel wanneer Jan-Reinder aan de slag gaat met zijn verrassende experimenten. Hij verbaast en verbluft met magie rond elk gewenst thema.

Case
*****

De Gouden Giraffe Event Awards zijn de Oscar’s van de evenementenwereld. Aaaaha! stelde samen met Buro van Oranje het programma samen, dat moest vooral niet te lang duren maar wel verrassend zijn en recht doen aan de winnende cases. Het resulteerde in een avond met een gouden randje in het Beatrix Theater. De gasten werden ontvangen door joelende figuranten; Erik Peekel presenteerde een strak programma; de Tiny Little Big Band zorgde voor een sfeervolle muzikale omlijsting; zo’n 40 theaterstudenten zaten verspreid door de zaal, zij zetten opeens hun lofzang in op het evenementenvak; mentalist Jan-Reinder vertoonde zijn brein-experiment en muzikaal trio de Flamingo’s zorgde ervoor dat de nazit nog lang erg gezellig bleef.

Robin van Leeuwen - Gouden Giraffe Event AwardsBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek