Marketingactie op festivals en op point of sale

Marketingactie op festivals en op point of sale

Consumenten worden tegenwoordig letterlijk in de hersenscanner gelegd om te kijken hoe hun besliscentra reageren op verschillende reclame-uitingen. Uit neuromarketingonderzoek blijkt wat wij al wel wisten: het is slim om je merk te verbinden aan positieve emoties. Onze hersenen zitten vol Pavlov reacties: moeiteloos verbindt een consument jouw merk met de fantastische tijd die zij op haar favoriete festival beleefde. Denk aan de smaak van een specifieke wijn, die je mee terug neemt naar die heerlijke vakantie in Toscane. Of hoe je je bij het ruiken van chocolademelk meteen weer op de piste waant. Dit effect bereik je niet met een online banner of een flyer-actie. Dit is waar onze live communicatie marketingactie helpt.

Verras en activeer consumenten

Wij helpen je om consumenten te verrassen: de ene keer zetten we ze aan het denken, de andere keer brengen we ze aan het lachen. We haken aan op festivals waar ze het toch al naar hun zin hebben óf we voegen een verrassende activatie toe aan de winkelstraat. Samen bedenken we een actie, die men navertelt én die aansluit op jullie merk. Dat kan bijvoorbeeld een guerrilla-actie zijn met een bedachte actiegroep die overal opduikt (op die manier haalden we alle nieuwsmedia voor de Nederlandse Diabetes Federatie) of een gratis taxirit die je vanaf elk station SNEL naar je eindbestemming brengt (zo introduceerde T-mobile hun 4G-netwerk).

Bekijk onze oplossingen

Onze oplossingen

Winactie - marketingactie

Win actie

Iedereen wil winnen

Al vanaf een afstand kun je zien dat er wat te winnen valt, een goed spel maakt nieuwsgierig en je kunt er contactgegevens mee verzamelen. Grijp de aandacht in een winkelstraat of op een festival. Wij bieden spelconcepten, -technologie en goede presentatoren.

PR stunt - Actiemarketing

PR stunt

Nieuws kun je maken

Journalisten houden van verhalen die je na wilt vertellen en zulke verhalen brengen wij graag tot leven. Samen bedenken we een actiegroep, recordpoging of volksraadpleging die tot de verbeelding spreekt. Wij bieden direct ook de acteurs en figuranten.

Guerrilla - Actiemarketing

Guerrilla actie

Grijp de volle aandacht

Consumenten hebben een geavanceerd reclame-filter ontwikkeld, breek er doorheen met het shock-effect. We laten consumenten opeens in een opmerkelijke situatie belanden, zoals een diner op straat waar je de eregast bent.

Inhaakactie - Actiemarketing

Inhaakactie

Claim het moment

Festivals, maar ook Koningsdag, Halloween, Sinterklaas en Kerst lenen zich uitstekend voor een sympathieke inhaakactie. Verbind je merk met het fijne gevoel dat het moment oproept. Wij helpen je graag met een spraakmakende actie.

Productdemonstratie - Actiemarketing

Productdemonstratie

Overtuigen op de winkelvloer

Je wilt de aankoopbeslissing beïnvloeden, de winkelvloer is daarvoor natuurlijk de allerbeste plek. Vestig de aandacht op je product met een win actie, een kennisquiz of een productdemonstratie. Wij bieden ervaren presentatoren.

Verrassingsbezoek - Actiemarketing

Verrassingsbezoek

Bedank je beste klanten

Doe wat bijzonders voor je beste klanten (B2B): onze butler (acteur) bezoekt hen met een aardigheidje en een persoonlijk verhaal. Of laat je resellers bezoeken om een productintroductie of een incentive-actie onder de aandacht te brengen.

Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij u langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan uw uitdaging. Zo’n afspraak verplicht u tot niets.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Bestel het boek of bezoek de website.

Bezoek de website