Congres organiseren

Congres organiseren

Hoe zorg je ervoor dat niemand jouw congres wil missen? Wij helpen je bij het samenstellen van een aantrekkelijk en effectief programma. Wij voegen verrassingselementen toe en we brengen de deelnemers met elkaar in gesprek.

Breng deelnemers met elkaar in gesprek

Deelnemers willen met elkaar bijpraten en uitwisselen. Creëer ruimte in je programma voor interactie. Met de juiste werkvormen brengen we iedereen met elkaar in gesprek, zonder dat de relevantie verloren gaat.

Plan een online brainstorm

Inspireren, activeren en verbinden

dagvoorzitters

Dagvoorzitter

Professionele dagvoorzitters

Een goede dagvoorzitter voelt feilloos aan wat de deelnemers uit het programma willen halen. Zij/hij houdt de energie hoog en helpt de deelnemers om de brug te slaan naar hun eigen praktijk.

Dagvoorzitters
terugkomdag - de bubbel

Werkvormen

Met elkaar in gesprek

Breng je deelnemers met elkaar in gesprek met onze interactieve werkvormen als de Superbrainstorm, Walk-your-talk en de Tafellakensessies. Als workshop of in het plenaire programma.

Werkvormen
livestream studio op locatie

Livestream studio

Jouw uitzending vanaf locatie

Vergroot het bereik van je congres met onze livestream studio: verander iedere gewenste locatie in een professionele uitzendstudio. Wij zorgen voor de beeldregie en voor alle benodigde techniek.

Live stream studio
Eventprofs - netwerk-act

Perfect Match!

Netwerkacts

De actrices van Perfect Match! brengen je gasten met elkaar in gesprek. Op hun jurk verzamelen zij visitekaartjes van de gasten. Zij kunnen verschillende netwerkspellen presenteren.

Netwerkacts
Congres - slotact

Verrassende acts

Verrassen en verbinden

Wij bieden openingsacts, intermezzo’s en slotacts. Activeer, verras en verbindt je deelnemers. Veel acts stemmen we af op het thema en de inhoud.

Acts voor jouw evenement
Event - wandverslag

Wandverslag

Leg het vast in woord en beeld

De kunstenaars van het Wandverslag leggen de inhoud vast, in woord en beeld: rake uitspraken, briljante ideeën en praktische tips. Ze voegen er pakkende cartoons aan toe. Zo ontstaat een prachtig verslag om na te sturen.

Wandverslag.nl
Case
*****

NWO en ZonMW raadpleegde zo'n 350 wetenschappers. In een interactief programma kon men aandachtspunten meegeven over Plan S, dat alle wetenschappelijk onderzoek publiek beschikbaar wil maken (Open Access). In de voorbereidende sessies kwamen we tot een goed programma met korte bijdragen van de belangrijkste partijen in de wetenschapswereld plus verschillende interactieve rondes waarin de deelnemers hun feedback op het plan konden geven (ook digitaal).

Olivier Morot - NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk OnderzoekBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek