Online congres organiseren

Online congres organiseren

Ondanks de huidige beperkingen wil je de kracht van je congrestitel in stand houden. Je wil relevant blijven voor je deelnemers en business partners. Wij helpen je bij het organiseren van een inspirerende online editie.

Het complete traject

Organiseer je congres online. Wij helpen je met het juiste format, deelnemerswerving, registratie, script, draaiboek, presentator (m/v), sprekers, filmpjes, platform, studio en natraject.

Bekijk onze oplossingen

‘Ik heb zelf al best wat ervaring met het organiseren van events, maar online is toch echt weer wat anders. Joep en zijn collega’s hebben zich hierin enorm verdiept en weten de juiste vragen te stellen om het event nog aantrekkelijker te maken. Samen kom je verder! Dat geldt zeker voor een samenwerking met Aaaaha!’

  • Rosanne Schellekens, Gemeente Haarlem

 

Onze oplossingen

Online congres

Online congres

Live interactie met jouw publiek

Organiseer je eigen interactieve talkshow met aansluitend breakouts. Inspirerende experts beantwoorden vragen van kijkers vanuit de studio of vanuit huis. Met verschillende polls en een chatvenster activeren we jouw publiek.

Lees verder…
Livestream - op locatie

Livestream studio

Jouw uitzending vanaf locatie

Vergroot het bereik van je 1m50 congres met onze livestream studio: verander iedere gewenste locatie in een professionele uitzendstudio. Wij zorgen voor de beeldregie en voor alle benodigde techniek.

Lees verder…
online congres breakout sessies

Online breakout sessies

Keuzesessies voor je online congres

In deze breakoutsessies wisselen de deelnemers ervaring en oplossingen uit, ondertussen zien zij elkaar in beeld. Wij zorgen voor de briefing vooraf; we verwerken de aanmeldingen en zorgen voor de invulling van de techniek.

Clinic - organiseer het evenement dat niemand wil missen

Masterclass

Organiseer een top congres

In één dagdeel nemen we jouw congres onder handen. Wat zijn de kansen online en binnen 1m50? Samen scherpen we het programma aan; voegen beleving en interactie toe en bedenken hoe je deelnemers en sponsors kunt werven.

handhaver 1,5 meter

1m50 handhaven

Online training aanspreken

Train je organisatieteam in het gastvrij handhaven van de 1m50 maatregelen. In onze online training leren we je hoe je zelfverzekerd en op een prettige manier gasten herinnert aan de geldende gedragsnorm.

Congres - slotact

1m50 congres

Als we straks weer mogen

Wij verwachten dat je vanaf september 2021 weer congresdeelnemers kunt samenbrengen. Wij denken graag alvast mee over jouw 1m50 congres.

Lees verder…
Case
****

"Met dank aan het team van Aaaaha! is er een prachtig, interactief webinar over de energieprestatie van gebouwen neergezet. Aaaaha! heeft een goed format ontwikkeld waardoor ruim 1000 deelnemers ruim 1,5 uur van begin tot einde 'bij de les' zijn gehouden. Ze denken mee, zijn flexibel en hebben veel creativiteit in huis." Voor NEN produceerde Aaaaha! ook online evenementen over elektrotechniek en over Business Continuity Management - hoe reageerden NS, Prorail, Signify, Philips en Ahold Delhaize op de coronacrisis?

Laurens de Jongh - NENBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek