Online congres organiseren

Online congres organiseren

Ook in deze bijzondere periode wil je er zijn voor je congresdeelnemers, je moet relevant blijven als titel en je achterban inspireren en verbinden.

Op afstand verbonden

Organiseer je congres online. Wij helpen je met de juiste aanpak, een betaalbare studio en de beste technische tools.

1m50 congres

1m50 maatregelen gaan ten koste van je capaciteit, wij houden je bereik op peil met slimme hybride oplossingen. En we bieden een online trainingsprogramma om gastvrij te handhaven op 1m50 maatregelen.

Bekijk onze oplossingen

‘Zo’n 300 wetenschappers gingen met elkaar in discussie over Plan S (Open Access). Met de hulp van Aaaaha! konden we een vruchtbare en nuttige discussie organiseren.’

  • Olivier Morot, NWO – Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek

 

Onze oplossingen

Livestream - op locatie

Livestream studio

Jouw uitzending vanaf locatie

Vergroot het bereik van je 1m50 congres met onze livestream studio: verander iedere gewenste locatie in een professionele uitzendstudio. Wij zorgen voor de beeldregie en voor alle benodigde techniek.

Lees verder…
Webinar-maken

Webinar

Live interactie met jouw publiek

Organiseer je eigen interactieve talkshow met aansluitend breakouts. Inspirerende experts beantwoorden vragen van kijkers vanuit de studio of vanuit huis. Met verschillende polls en een chatvenster activeren we jouw publiek.

Lees verder…
handhaver 1,5 meter

1m50 handhaven

Online training aanspreken

Train je organisatieteam in het gastvrij handhaven van de 1m50 maatregelen. In onze online training leren we je hoe je zelfverzekerd en op een prettige manier gasten herinnert aan de geldende gedragsnorm.

Superbrainstorm online

Online rondetafelsessies

Netwerken in breakouts

In deze breakoutsessies wisselen de deelnemers ervaring en oplossingen uit, ondertussen zien zij elkaar in beeld. Wij zorgen voor de briefing vooraf; we verwerken de aanmeldingen en zorgen voor de invulling van de techniek.

Clinic - organiseer het evenement dat niemand wil missen

Programma Advies

Organiseer een top congres

In één dagdeel nemen we jouw congres onder handen. Wat zijn de kansen online en binnen 1m50? We scherpen het programma aan; voegen beleving en interactie toe en bedenken hoe je deelnemers en sponsors kunt werven.

Congres - slotact

Face2face congres

Vanaf 1 juli tot 100 man

Vanaf 1 juli mag je tot 100 mensen samenbrengen op jullie face2face congres (inclusief alle medewerkers van de locatie). Wij denken graag mee over jouw 1m50 congres.

Onze oplossingen…
Case
*****

NWO en ZonMW raadpleegde zo'n 350 wetenschappers in de Polar-zaal van de Jaarbeurs. In een interactief programma kon men aandachtspunten meegeven over Plan S, dat alle wetenschappelijk onderzoek publiek beschikbaar wil maken (Open Access). In de voorbereidende sessies kwamen we tot een goed programma met korte bijdragen van de belangrijkste partijen in de wetenschapswereld plus verschillende interactieve rondes waarin de deelnemers hun feedback op het plan konden geven (ook digitaal).

Olivier Morot - NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk OnderzoekBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Corona

Ook nu iedereen afstand moet houden – helpen we je om jouw collega’s en relaties te verbinden en te activeren.
We maken live webinars, podcasts, web TV, videoclipjes en infographics.

Jouw evenement online

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek