Het congres dat niemand wil missen

Het congres dat niemand wil missen

Hoe zorg je ervoor dat niemand jouw congres wil missen? Wij helpen je bij het samenstellen van een aantrekkelijk en effectief programma. Wij voegen verrassingselementen toe en we brengen de deelnemers met elkaar in gesprek.

Kruisbestuiving en beleving

Een goed congresprogramma biedt meer dan een opeenvolging van sprekers. Door de juiste werkvormen toe te voegen help je de deelnemers om een brug te slaan naar hun eigen praktijk.

Bekijk onze oplossingen

‘Dit jaar was weer een groot succes. Professioneel, servicegericht en creatief. Wat mij met name opvalt is het gemak waarmee ze schakelen en zich inleven in de materie en de doelstelling van een event.’

  • Mark Willemse, Cardano

Onze oplossingen

Congres - dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Zorgt voor maximaal effect

Een goede dagvoorzitter voelt feilloos aan wat de deelnemers uit het programma willen halen. Zij/hij houdt de energie hoog en helpt de deelnemers om de brug te slaan naar hun eigen praktijk.

Dagvoorzitters
Congres - filmpjes - mini documentaire

Mini documentaire

Breng de praktijk naar binnen

Onze mini documentaires vormen het vertrekpunt voor een interview, een brainstorm of een discussie. We laten klanten, medewerkers, burgers, betrokkenen of passanten aan het woord.

Congresfilmpjes.nl
openingsact congres

Openingsacts

Start met het WOW effect

Met een goede openingsact zet je direct het thema van je congres helder op het netvlies. Wij bieden spectaculaire, maatwerk openingsacts, binnen budget.

Openingsacts
Clinic - organiseer het evenement dat niemand wil missen

Programma Advies

Organiseer een top congres

In één dagdeel nemen we jouw congres onder handen. We scherpen het programma aan; voegen beleving en interactie toe en bedenken hoe je deelnemers en sponsors kunt werven.

creatief regisseur

Creatief regisseur

Geeft vorm aan de inhoud

Laat jouw congres in goede banen leiden door onze regisseur, hij geeft vorm aan de inhoud. Dat begint al wanneer de deelnemers de zaal in lopen: zij horen activerende muziek en zien toepasselijke quotes op het scherm, dan start het openingsfilmpje…

Congres - slotact

Slotacts

Een onvergetelijke wrap-up

In het circus zorgen ze ervoor dat je de slotact niet snel zult vergeten, het publiek schiet elkaar aan: ‘dat was fantastisch hè?!’ Met een humorvolle wrap-up van je congres bereik je hetzelfde effect.

Slotacts
Case
*****

‘Met ons symposium voor klanten en prospects introduceerden wij een nieuwe manier om naar financieel risico te kijken. Aaaaha! heeft een sterke bijdrage geleverd aan ons programma. Maurits en Erik hebben meegedacht over de juiste sprekers, zij kennen veel van de allerbeste sprekers. Ook zorgden zij voor een verrassende opbouw van het programma met muziek, filmpjes en interactie. Na de eerste keynote gingen de deelnemers met elkaar in gesprek, dat stimuleerde het denkproces. Dankzij de hele opzet bleef de energie heel hoog. Bij vertrek zeiden al onze gasten ‘Vandaag heb ik wel echt iets nieuws geleerd!’’

Mark Willemse - CardanoBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij je langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan jouw uitdaging. Zo’n afspraak is uiteraard vrijblijvend..

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.
Bestel het boek