Salestijgers

Salestijgers zijn professionele actrices met commercieel talent, echte overtuigexperts. Zij gaan op pad om jullie leads te overtuigen. Zij plannen zelf afspraken in en verrassen jullie prospects met een presentatie bij hun op de zaak. De Salestijgers verstrekken informatie, halen waardevolle feedback op, presenteren een grappige quiz en rapporteren direct terug. Deze overtuigexperts scoren een hoge conversie en iedere stap kun je realtime volgen in jullie eigen CRM systeem.

Overtuigexperts

Onze Salestijgers zijn sprankelend en sociaal intelligent. Hun verkoop-pitch is geen ingestudeerd verhaaltje, zij stellen vragen en spelen zelfs een quiz. Met flair brengen zij inhoud en humor samen. Onze aanpak werkt om prospects te overtuigen, dat leidt tot meer sales.
Een eerdere campagne was gericht op de introductie van een nieuwe productlijn, waarbij we bestaande klanten bezochten en switchten naar de nieuwe productlijn. Bij een vervolgactie hebben we de klanten van de concurrent bezocht om ze over te zetten naar de productlijn van onze opdrachtgever.

Hoe het werkt

  • Stap 1: In een brainstorm vertel je ons over jullie product-aanbod en het doel van de actie.
  • Stap 2: Wij schrijven een script: 50% inhoud en 50% fun.
  • Stap 3: Jullie trainen onze Salestijgers op product-kennis.
  • Stap 4: De Salestijgers bellen zelf jullie klanten en plannen afspraken in, ondertussen heb je realtime inzicht in de resultaten.
  • Stap 5: Degene die belt brengt ook zelf het bezoek! Ze geven een pitch, quiz of demonstratie van jullie onweerstaanbare aanbod, ondersteund met getekende presentatieplaten.
  • Stap 6: Na ieder bezoek ontvang je een rapportage met daarbij een selfie met de bezochte prospect. Na afloop van de actie komen de Salestijgers bij jullie langs om hun belangrijkste inzichten te delen en de campagne over te dragen. De Salestijgers hebben jullie prospects overtuigd, nu is het aan jullie om dit te verzilveren!

Brainstorm?

Graag komen we voor jullie in actie! Plan een afspraak, dan komen we vrijblijvend bij jullie langs.

‘Tot in de puntjes en zorgvuldig zoals altijd.’

  • Wouter Hamilton, Players United

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek