Online teambuilding workshops

Onze online teambuilding workshops zorgen voor inspiratie en ze brengen de bevlogenheid terug in je team. Zo houd je de teamgeest erin, nu iedereen thuiswerkt!

Voel je verbonden met elkaar

In Microsoft Teams kun je functioneel goed vooruit samen, maar je mist het informele contact en spontane ideeën komen ook zelden voorbij. Plan zo nu en dan een sessie waarin je samen plezier maakt of de grenzen verlegt.

Onze populairste workshops

‘Het was fantastisch! Het team van Aaaaha! had super goede ideeën om onze lipdub perfect te maken. Met hun ervaring konden we heel snel het filmpje maken. Ze zijn super leuk om mee samen te werken. Het resultaat was geniaal, een fantastische teambuilding ervaring voor Coca-Cola!’

  • Deniz Wiedhaup, Coca-Cola European Partners

Online teambuilding workshops

online congres breakout sessies

Superbrainstorm

Samen voor de klant

Bedenk samen hoe je jullie customer experience kunt verbeteren. Je gaat direct aan de slag met de stappen in de klantreis. Met onze interactie-tool kun je de acties van anderen omhoog stemmen.

Online talkshow Warmtetransportnet Zuid-Holland

Nieuwsshow

Jullie eigen journaal

Wij produceren jullie eigen interactieve nieuwsshow. Vanuit onze professionele studio zenden we uit in Microsoft Teams. We besteden aandacht aan nieuwswaardige ontwikkelingen (duurzaamheid, digitalisering, sales etc), maar ook items als ‘Hoe blijf je thuis fit?’

Online spelshow

Online spelshow

Wie gaat er winnen?

Jullie hebben vast al een online spelshow gespeeld, maar nog niet zoals wij die organiseren… Vooraf maken we een aantal korte filmpjes met collega’s die een vraag inleiden of een goed antwoord toelichten. Wij beschikken over enorm leuke vragensets.

Muziekbingo online

Muziekbingo

Valse bingo? Liedje zingen!

Bekende en minder bekende nummers passeren de revue. Vooraf heeft iedereen zijn bingokaarten (en eventueel een heerlijk borrelpakket) thuis ontvangen. Onze host zingt de nummers van de bingokaarten. Wie heeft het eerst bingo?

Boomwhacker workshop online

Boomwhacker energizer

Vorm samen één ritme

Iedereen krijgt vooraf per post een opblaasbare boomwhacker. Er zijn een paar verschillende kleuren met een verschillende klank. Onze workshopleider zet de verschillende ritme-secties in beweging, de kracht van het samenspel kun je voelen.

online workshop tekenen

Workshop tekenen

Overtuig met beeld

Leer hoe je je verhaal kunt omzetten in beeld. In deze online workshop ga je zelf aan de slag met basis-figuren, die je zullen helpen om anderen te overtuigen. Beelden zijn zeer effectief om je boodschap over te brengen.

Case
*****

'Wij wilden al onze medewerkers kennis laten maken met onze Klantvoordeel propositie. Aaaaha! bedacht samen met ons een interne actie rond de campagne-slogan 'Wie combineert, verdient meer!' Aaaaha! zorgde ook voor de uitvoer op onze drie locaties. Hippe signjugglers verrasten alle collega's op de werkvloer, zij introduceerden de actie. In de aula kon je een ijsje halen, door te combineren kon je extra's verdienen: Wie alleen kwam kreeg één bolletje, wie met zijn tweeën kwam kreeg twee bolletjes en met zijn drieën kreeg je er verse aardbeien en slagroom bij. Er werd zeer positief op deze actie gereageerd.'

Arjan Merkelijn - T-MobileBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek