Online teambuilding workshops

Onze online teambuilding workshops zorgen voor inspiratie en ze brengen de bevlogenheid terug in je team. Zo houd je de teamgeest erin, nu nog veel collega’s thuiswerken.

Voel je verbonden met elkaar

Het liefst willen jullie elkaar natuurlijk weer écht zien. Ondertussen helpen onze online teambuilding workshops om samen alvast plezier te maken en als team je grenzen te verleggen.

Plan een online brainstorm

‘Het was fantastisch! Het team van Aaaaha! had super goede ideeën om onze lipdub perfect te maken. Met hun ervaring konden we heel snel het filmpje maken. Ze zijn super leuk om mee samen te werken. Het resultaat was geniaal, een fantastische teambuilding ervaring voor Coca-Cola!’

  • Deniz Wiedhaup, Coca-Cola European Partners

Online teambuilding workshops

quiz online evenement

Online spelshow

Wie gaat er winnen?

Jullie hebben vast al een online spelshow gespeeld, maar nog niet zoals wij die organiseren… Vooraf maken we een aantal korte filmpjes met collega’s die een vraag inleiden of een goed antwoord toelichten. Wij beschikken over enorm leuke vragensets.

Boomwhacker workshop online

Boomwhacker energizer

Vorm samen één ritme

Iedereen krijgt vooraf per post een opblaasbare boomwhacker. Er zijn een paar verschillende kleuren met een verschillende klank. Onze workshopleider zet de verschillende ritme-secties in beweging, de kracht van het samenspel kun je voelen.

Muziekbingo online

Muziekbingo

Valse bingo? Liedje zingen!

Bekende en minder bekende nummers passeren de revue. Vooraf heeft iedereen zijn bingokaarten (en eventueel een heerlijk borrelpakket) thuis ontvangen. Onze host zingt de nummers van de bingokaarten. Wie heeft het eerst bingo?

online congres breakout sessies

Superbrainstorm

Samen voor de klant

Bedenk samen hoe hybride werken er in jullie team uit gaat zien. In deze online hackathon kom je snel tot werkafspraken, waar iedereen blij van wordt.

online workshop tekenen

Workshop tekenen

Overtuig met beeld

Leer hoe je je verhaal kunt omzetten in beeld. In deze online workshop ga je zelf aan de slag met basis-figuren, die je zullen helpen om anderen te overtuigen. Beelden zijn zeer effectief om je boodschap over te brengen.

hybride werken talkshow

Nieuwsshow

Jullie eigen journaal

Vanuit onze professionele studio maken jullie je eigen nieuws-uitzending. We besteden aandacht aan recente ontwikkelingen als digitalisering en hybride werken. Veel collega’s verschijnen in beeld.

Case
*****

'Wij organiseerden een sprankelend en inhoudelijk programma voor al onze communicatie-professionals die werkzaam zijn op onze verschillende locaties en instituten. Het doel was om elkaar beter te leren kennen en het gevoel van verbondenheid te vergroten. Aaaaha! ontwikkelde met ons een programma met inhoud en met groepsopdrachten waarbij samenwerken en samen lachen voorop staat. Het was een heel geslaagde dag, waar iedereen met een grote glimlach op terugkijkt. Wij hadden al eerder ervaring opgedaan met Aaaaha! Zij voelen goed aan wat we willen en denken goed mee over de opzet van het programma.'

Astrid van der Stroom - NWO - Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk OnderzoekBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek