Lipdub workshop

In de lipdub workshop maak je samen je eigen videoclip in één take. Het eindresultaat, jullie eigen lipdub, kun je direct bekijken. Bij het opnemen van je eigen lipdub leer je je collega’s van hun grappigste kant kennen, tijdens de workshop wordt veel gelachen. Het is een uitstekende teambuilding workshop. Het eindresultaat kun je eventueel delen via Social Media of zelfs rondsturen als kerstgroet of verhuisbericht.

Teambuilding

Een lipdub is een videoclip op een bestaand nummer. Iedereen komt om beurten voor de camera en playbackt het nummer. Attributen en dansjes maken de clip afwisselend. Een lipdub bestaat uit één ononderbroken opname. Wij bieden een enthousiaste workshopbegeleider/danscoach/regisseur, die de lipdub voorbereidt en coacht. We nemen veel attributen mee: verkleedspullen, tekstballonbordjes, etcetera. Een lipdub maken kan met 10 of met 400 man.

lipdub workshop videoclip maken

‘We hebben als afscheidscadeau voor onze director marketing een lipdub gemaakt met Aaaaha! Het was fantastisch! Het team van Aaaaha! begreep heel goed wat we nodig hadden, en ze hadden super goede ideeën om onze lipdub perfect te maken. Met hun ervaring konden we heel snel het filmpje maken. Ze zijn super leuk om mee samen te werken. Het resultaat was geniaal, super leuk cadeautje en ook een dag met een fantastische teambuilding ervaring voor Coca-Cola!’

  • Deniz Wiedhaup, Coca-Cola European Partners

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek