Samen je organisatie verbeteren

Samen je organisatie verbeteren

Voortdurend wil je je organisatie afstemmen op de wensen vanuit de markt. Met goede plannen ben je er nog niet – daar is meer voor nodig. Wij helpen je om iedereen in je organisatie in de actiestand te krijgen.

Van strategie naar actie

Onze werkvormen en gespreksleiders zorgen voor een opbouwende, laagdrempelige sfeer, er wordt vooral ook hard gelachen. Samen met jou geven we invulling aan een kick-off, teambuildingsbijeenkomst, workshop, heisessie, veranderingstraject, verrassingsactie of jubileumjaar.

Bekijk onze oplossingen

‘Geweldige samenwerking met Erik en zijn team. Alle onderdelen bedacht en ingevuld door Aaaaha! scoren hoog!’
– Cathelijn Schoenmakers, Smurfit Kappa

 

Onze oplossingen

null

Superbrainstorm

Samen kansen grijpen

  • Hoe kunnen we beter met elkaar samenwerken?
  • Hoe maken we onze klanten nog een stuk enthousiaster?

In de Superbrainstorm denken jullie samen na over kansen om je organisatie te verbeteren.

null

Moderator

Van strategie naar actie

  • Hoe vertaal je strategie in actie?
  • Hoe kan iedere medewerker zelf bijdragen?

Onze moderator krijgt iedereen in de actiestand, zij adviseert vooraf over de meest geschikte werkvorm. In compacte teams werkt iedereen actief aan concrete oplossingen.

Wandverslag

Wandverslag

Laat de impact doorwerken

De kunstenaars van het Wandverslag leggen vast wat jullie hebben besproken, in woord en beeld: rake uitspraken, briljante ideeën en praktische tips. Ze voegen er pakkende cartoons en portrettekeningen aan toe en dan krijg je een verslag dat een plek aan de muur verdient.

Bezoek creatiefverslag.nl
null

Teambuilding

Samen plezier maken

Als je wat voor elkaar wilt krijgen dan helpt het om samen vooral ook plezier te maken. Wij bieden teambuilding workshops waarbij je samen één ritme, een haka, een rap, een commercial, een documentaire of een lipdub maakt. Ondertussen leer je je collega’s van hun leukste kant kennen.

Teambuilding workshops
Clinic - organiseer het evenement dat niemand wil missen

Clinic

Organiseer een top bijeenkomst

In een serie van drie clinics helpen we je bij het samenstellen van jouw evenement-dat-niemand-wil-missen.

Je krijgt praktisch advies bij het ontwikkelen van een verrassend en effectief programma. Bovendien helpen we je met het uitnodigings- en natraject.

De kunst van het overtuigen

De kunst van het overtuigen

Vertel een goed verhaal

Wij helpen je om jouw verhaal op zo’n manier te vertellen dat iedereen het wil doorvertellen.

Samen werken we aan jouw presentatie en aan je sprekersvaardigheden. We helpen je bij het kiezen van de juiste structuur, we voegen metaforen en humor toe en denken mee over ondersteunend beeldmateriaal.

Case
*****

'Wij hebben alle medewerkers betrokken bij het verbeteren van de organisatie. Het directieteam bepaalde vooraf kernwaarden en de medewerkers bedachten hoe zij daar zelf aan kunnen bijdragen. Aaaaha! heeft ons geholpen met de bijeenkomsten en de werkvormen. In vijf rondes gingen onze medewerkers met elkaar in gesprek in kleine groepjes. In iedere ronde wisselden de groepjes naar een volgende tafel en een volgende kernwaarde. Aan één van de tafels werd bijvoorbeeld besproken wat je zelf kunt veranderen om klantgerichter te werken, aan een andere tafel ging het over samenwerken. Alle oplossingen kregen een plek op het tafelkleed, op die manier konden volgende groepen er op verder bouwen. Aan elke tafel zat een directielid als gespreksleider. Een illustrator vertaalde de oplossingen ter plekke in tekeningen, dat gaf een nog helderder beeld. Vooraf werd een filmpje gemaakt waarin collega’s uit de organisatie per kernwaarde vertellen waarom zij die belangrijk vinden. Dat filmpje werd aan de start van de bijeenkomst vertoond. Na afloop heeft het management ervoor gezorgd dat zoveel mogelijk actiepunten uit de sessies zijn gerealiseerd. De eenvoudige opzet had een groots effect. Medewerkers voelen zich betrokken en er zijn veel zinvolle verbeteringen doorgevoerd.'

Jolanda van der Stel - BOALBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij je langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan jouw uitdaging. Zo’n afspraak is uiteraard vrijblijvend.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.
Bestel het boek