Online evenement voor medewerkers

Online evenement voor medewerkers

Deze bijzondere periode vergt veel van iedereen. Doordat vrijwel iedereen thuis werkt, is er een nog sterkere behoefte aan verbondenheid, inspiratie en visie.

Op afstand verbonden

Wij ondersteunen je bij het organiseren van jullie online evenement. We bieden een online spelshow of muziekbingo voor jullie vrijdagmiddagborrel. En we helpen je met het uitzenden van jullie eigen interactieve talkshow of brainstorm. Een goed online programma informeert niet alleen, maar activeert. Door de juiste vragen te stellen krijg je iedereen in de actiestand en je kunt veel goede ideeën ophalen.

Bekijk onze oplossingen

‘Zij hebben ons laten zien dat je geen fysieke bijeenkomst nodig hebt om met elkaar een kerstgevoel te beleven! Het was fijn en snel schakelen over de onderdelen en de planning.’

  • Petra Hakvoort, VECOZO

Onze oplossingen

Webinar-maken

Nieuwsshow

Informeren en verbinden

Iedereen die nu thuis werkt informeer je met jullie eigen nieuwsshow. In een interactieve talkshow geef je een update op de lopende projecten met ingezonden filmpjes. Wij helpen je bij het maken van jullie eigen uitzending.

Lees verder…
Infographics maken

Infographics

Communiceer met beeld

Onze tekenaars vertalen je plan in krachtige infographics. Juist wanneer je op afstand met elkaar communiceert helpt beeld om je verhaal helder over te brengen. Onze tekenaars maken een praatplaat en losse illustraties.

Lees verder…
Online workshop tekenen

Online Teambuilding Workshops

Online spelshow of energizer

Onze online teambuilding workshops zorgen voor inspiratie en ze brengen de bevlogenheid terug in je team. Zo houd je de teamgeest erin, nu iedereen thuiswerkt!

Lees verder…
online congres breakout sessies

Superbrainstorm online

Samen kansen grijpen

  • Hoe kunnen we beter met elkaar samenwerken?
  • Hoe maken we onze klanten nog een stuk enthousiaster?

In de Superbrainstorm online bedenk je samen acties om jouw organisatie te verbeteren.

Superbrainstorm.nl
dagvoorzitter Philip Walkate

Online presenteren

Workshop en masterclass

Onze sprekerscoach laat je zien hoe je online presenteert, overtuigt en activeert. Je gaat direct actief aan de slag met voorbereiding, presentatietechniek, technologie, interactie toevoegen, overtuigen.

eventprofs - teambuilding

1m50 evenement

Als we straks weer mogen

Zodra we weer bij elkaar mogen komen, helpen we je graag bij het organiseren van jouw 1m50 evenement voor medewerkers. Wij denken graag alvast mee over jouw evenement dat niemand wil missen.

Onze oplossingen…
Case
*****

Teijin Aramid is een wereldspeler in de productie van aramide, een hoogwaardige kunststof. Zodra de coronacrisis uitbrak startte deze multinational met een langlopende serie webinars. In een goed geproduceerde Nieuwsshow worden de medewerkers over de hele wereld geïnformeerd over alle lopende projecten en ontwikkelingen. Filmpjes en interactie zorgen voor een dynamisch en goed gewaardeerd programma. Inmiddels worden ook webinars voor klanten en prospects gemaakt. Aaaaha! denkt mee over de invulling van het programma en verzorgt de presentator.

Serina Maalderink - Teijin AramidBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Corona

Ook nu iedereen afstand moet houden – helpen we je om jouw collega’s en relaties te verbinden en te activeren.
We maken live webinars, podcasts, web TV, videoclipjes en infographics.

Jouw evenement online

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek