Online evenement voor medewerkers

Online evenement voor medewerkers

Deze bijzondere periode vergt veel van het aanpassingsvermogen van jullie medewerkers. Vrijwel iedereen werkt momenteel thuis, daardoor is er een nog sterkere behoefte aan verbinding en aan nieuws over de eigen organisatie.

Op afstand verbonden

Wij ondersteunen je bij het maken van jullie online evenement voor de medewerkers. We bieden een online pubquiz of muziekbingo voor jullie vrijdagmiddagborrel. Maar we helpen je ook met het online uitzenden van jullie eigen talkshow, zo houd je alle medewerkers op de hoogte van de ontwikkelingen in de organisatie. Door interactie toe te voegen kun je iedereen activeren en veel goede ideeën ophalen.

Bekijk onze oplossingen

‘Geweldige samenwerking met Erik en zijn team. Alle onderdelen bedacht en ingevuld door Aaaaha! scoren hoog!’

  • Cathelijn Schoenmakers, Smurfit Kappa

Onze oplossingen

Webinar-maken

Webinar

Informeren en verbinden

Iedereen die nu thuis werkt informeer je met een live webinar. In een interactieve talkshow geef je een update op de business: Welke impact heeft de corona-crisis op de organisatie en op de medewerkers? Wij helpen je bij het maken van jullie eigen webinar.

Lees verder…
Infographics maken

Infographics

Communiceer met beeld

Onze tekenaars vertalen je plan in krachtige infographics. Juist wanneer je op afstand met elkaar communiceert helpt beeld om je verhaal helder over te brengen. Onze tekenaars maken een praatplaat en losse illustraties.

Lees verder…
pubquiz online

Pubquiz online

Online quiz of muziek-bingo

Onze quizmaster presenteert een pubquiz of muziek-bingo (raad je plaatje) op Zoom, in Teams of de online meeting tool die jullie toch al gebruiken. Wij zorgen voor de quiz, het quizsysteem en voor de presentator.

Superbrainstorm online

Superbrainstorm online

Samen kansen grijpen

  • Hoe kunnen we beter met elkaar samenwerken?
  • Hoe maken we onze klanten nog een stuk enthousiaster?

In de Superbrainstorm online bedenken medewerkers acties om jullie eigen organisatie te verbeteren.

Superbrainstorm.nl
online gespreksleider

Online gespreksleider

Strak geleide online sessies

Onze online gespreksleider krijgt iedereen in de actiestand, hij/zij adviseert vooraf over de meest geschikte werkvorm.

  • Hoe vertaal je strategie in actie?
  • Hoe kan iedere medewerker zelf bijdragen?
eventprofs - teambuilding

Face2face evenement

Als we straks weer mogen

Zodra we weer bij elkaar mogen komen, helpen we je graag bij het organiseren van jouw face2face evenement voor medewerkers. Wij denken graag alvast mee over jouw evenement dat niemand wil missen.

Onze oplossingen…
Case
*****

'Wij hebben alle medewerkers betrokken bij het verbeteren van de organisatie. Het directieteam bepaalde vooraf kernwaarden en de medewerkers bedachten hoe zij daar zelf aan kunnen bijdragen. Aaaaha! heeft ons geholpen met de bijeenkomsten en de werkvormen. In vijf rondes gingen onze medewerkers met elkaar in gesprek in kleine groepjes. In iedere ronde wisselden de groepjes naar een volgende tafel en een volgende kernwaarde. Aan één van de tafels werd bijvoorbeeld besproken wat je zelf kunt veranderen om klantgerichter te werken, aan een andere tafel ging het over samenwerken. Alle oplossingen kregen een plek op het tafelkleed, op die manier konden volgende groepen er op verder bouwen. Aan elke tafel zat een directielid als gespreksleider. Een illustrator vertaalde de oplossingen ter plekke in tekeningen, dat gaf een nog helderder beeld. Vooraf werd een filmpje gemaakt waarin collega’s uit de organisatie per kernwaarde vertellen waarom zij die belangrijk vinden. Dat filmpje werd aan de start van de bijeenkomst vertoond. Na afloop heeft het management ervoor gezorgd dat zoveel mogelijk actiepunten uit de sessies zijn gerealiseerd. De eenvoudige opzet had een groots effect. Medewerkers voelen zich betrokken en er zijn veel zinvolle verbeteringen doorgevoerd.'

Jolanda van der Stel - BOALBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Corona

Ook nu iedereen afstand moet houden – helpen we je om jouw collega’s en relaties te verbinden en te activeren.
We maken live webinars, podcasts, web TV, videoclipjes en infographics.

Jouw evenement online

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek