Talkshows

In talkshows bespreken meerdere specialisten hun invalshoek met elkaar en met het publiek. Wij bieden professionele gespreksleiders voor talkshows, zij houden de energie hoog.

Boeiend

Bij het samenstellen van een aantrekkelijk programma wil je soms voorkomen dat je de ene na de andere spreker het woord geeft. Talkshows zijn al snel dynamischer, de sprekers worden uitgedaagd door een gespreksleider en zij kunnen op elkaar reageren. Mits goed voorbereid en strak geleid, kom je in weinig tijd tot de kern. Bovendien kan het publiek erbij worden betrokken: zij geven hun mening door handopsteken of zij krijgen de mogelijkheid om een vraag te stellen. Met een gedegen voortraject zorgen professionele gespreksleiders voor boeiende talkshows op congressen en bedrijfsevenementen.

Spelshows - talkshows

‘Erik was onze ‘Twan Huys’, de host van de avond. Hij heeft zich enorm goed ingelezen in het reilen en zeilen van de onderneming en de ontwikkelingen in onze industrieën, waardoor hij heel goed en snel kon reageren op de antwoorden van de geïnterviewden. Het was een zeer geslaagde avond!’

  • Kirsten van Beek, Van Oord

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek