Uitjes

Uitjes zijn de smeerolie van iedere afdeling of organisatie. De teamspirit wordt versterkt door zo nu en dan samen eens wat leuks te ondernemen buiten de muren van je organisatie. Wij bieden teambuilding workshops voor bedrijfsuitjes.

Zonder zweten

Er worden veel sportieve activiteiten aangeboden voor uitjes, daar doe je niet iedereen een plezier mee. Hoewel onze workshops heel actief zijn, hoef je je nooit om te kleden en je gaat er niet van zweten. Onze workshops kun je inzetten op iedere gewenste locatie, organiseer er een lunch of een borrel bij en je hebt een compleet uitje. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze uit ons aanbod voor uitjes: Superbrainstorm, Boomwhacker workshop, Lipdub workshop, Haka workshop, Impro comedy workshop of commercials maken.

lipdub workshop videoclip maken

‘Het was fantastisch! Het team van Aaaaha! begreep heel goed wat we nodig hadden, en ze hadden super goede ideeën om onze lipdub perfect te maken. Met hun ervaring konden we heel snel het filmpje maken. Ze zijn super leuk om mee samen te werken.’

  • Deniz Wiedhaup, Coca-Cola European Partners

Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek