Kick-off

Een goede kick-off geeft een vliegende start aan jouw project. In één bijeenkomst kun je de doelstellingen heel helder op het netvlies krijgen én iedereen in je team laten bedenken hoe zij gaan bijdragen aan het doel.

Inspireren, informeren en activeren

Je wilt niet alleen zenden, maar je wilt juist iedereen in de actiestand zetten. Wij bieden werkvormen, teambuilding workshops en verslaglegging om jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken.

Plan een online brainstorm

‘De wandtekenaars hebben van onze zes ronde tafelbijeenkomsten over de toekomstvisie 2045 prachtige ‘verslagen’ gemaakt door middel van hun wandtekeningen. Erg mooi gedaan en knap dat ze zo treffend de lijn en inhoud van de gesprekken konden oppikken. Een echte aanrader!’

  • Nancy Dol, Waterschap Zuiderzeeland

Inspireren, informeren en activeren

Moderator - kick-off

Gespreksleider

Kick-off

Een professionele moderator activeert iedereen in je team. In het voorgesprek worden de juiste werkvormen gekozen om mee aan de slag te gaan. Samen vertaal je plannen in concrete acties.

Professionele gespreksleider
terugkomdag - hackathon

Werkvormen

Kick-off

Breng je deelnemers met elkaar in gesprek met onze interactieve werkvormen als de Superbrainstorm, Walk-your-talk en de Tafellakensessies. Als workshop of in het plenaire programma.

Werkvormen
wandverslag - kick-off

Wandverslag

Kick-off

De kunstenaars van het Wandverslag leggen vast wat jullie hebben besproken, in woord en beeld: rake uitspraken, briljante ideeën en praktische tips. Het resultaat is een aantrekkelijk actieplan.

Wandverslag.nl
teambuilding workshop - kick-off

Teambuilding workshop

Kick-off

Start met een teambuilding workshop waarbij je samen één ritme, een haka, een rap, een commercial, een documentaire of een lipdub maakt. Ondertussen leer je je collega’s van hun leukste kant kennen.

Teambuilding workshops
filmpje - kick-off

Filmpje

Kick-off

Wij maken mini documentaires als startpunt voor een interview, een brainstorm of een discussie. Zo breng je de praktijk tot leven. We laten klanten, medewerkers of burgers aan het woord.

Congresvideos.nl
kick-off openingsact

Spectaculaire act

Kick-off

Wij bieden acts die direct een thema op het netvlies zetten. Twee acrobaten tonen bijvoorbeeld de kracht van samenwerken. Of acteurs spelen situaties na.

Openingsacts
Case
*****

'Wij hebben alle medewerkers betrokken bij het verbeteren van de organisatie. Het directieteam bepaalde vooraf kernwaarden en de medewerkers bedachten hoe zij daar zelf aan kunnen bijdragen. Aaaaha! heeft ons geholpen met de bijeenkomsten en de werkvormen. In vijf rondes gingen onze medewerkers met elkaar in gesprek in kleine groepjes. In iedere ronde wisselden de groepjes naar een volgende tafel en een volgende kernwaarde. Aan één van de tafels werd bijvoorbeeld besproken wat je zelf kunt veranderen om klantgerichter te werken, aan een andere tafel ging het over samenwerken. Alle oplossingen kregen een plek op het tafelkleed, op die manier konden volgende groepen er op verder bouwen. Aan elke tafel zat een directielid als gespreksleider. Een illustrator vertaalde de oplossingen ter plekke in tekeningen, dat gaf een nog helderder beeld. Vooraf werd een filmpje gemaakt waarin collega’s uit de organisatie per kernwaarde vertellen waarom zij die belangrijk vinden. Dat filmpje werd aan de start van de bijeenkomst vertoond. Na afloop heeft het management ervoor gezorgd dat zoveel mogelijk actiepunten uit de sessies zijn gerealiseerd. De eenvoudige opzet had een groots effect. Medewerkers voelen zich betrokken en er zijn veel zinvolle verbeteringen doorgevoerd.'

Jolanda van der Stel - BOALBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek