Kick-off

Een goede kick-off geeft een vliegende start aan jouw project. In één bijeenkomst kun je de doelstellingen heel helder op het netvlies krijgen én iedereen in je team laten bedenken hoe zij gaan bijdragen aan het doel.

Inspireren, informeren en activeren

Je wilt niet alleen zenden, maar je wilt juist iedereen in de actiestand zetten. Wij bieden werkvormen, teambuilding workshops en verslaglegging om jouw bijeenkomst tot een groot succes te maken.

Meest geboekt…

‘De wandtekenaars hebben van onze zes ronde tafelbijeenkomsten over de toekomstvisie 2045 prachtige ‘verslagen’ gemaakt door middel van hun wandtekeningen. Erg mooi gedaan en knap dat ze zo treffend de lijn en inhoud van de gesprekken konden oppikken. Een echte aanrader!’

  • Nancy Dol, Waterschap Zuiderzeeland

Kick-off

Moderator - kick-off

Gespreksleider

Kick-off

Een professionele moderator activeert iedereen in je team. In het voorgesprek worden de juiste werkvormen gekozen om mee aan de slag te gaan. Samen vertaal je plannen in concrete acties.

Professionele gespreksleider
filmpje - kick-off

Filmpje

Kick-off

Wij maken mini documentaires als startpunt voor een interview, een brainstorm of een discussie. Zo breng je de praktijk tot leven. We laten klanten, medewerkers of burgers aan het woord.

Congresvideos.nl
teambuilding workshop - kick-off

Teambuilding workshop

Kick-off

Start met een teambuilding workshop waarbij je samen één ritme, een haka, een rap, een commercial, een documentaire of een lipdub maakt. Ondertussen leer je je collega’s van hun leukste kant kennen.

Teambuilding workshops
kick-off openingsact

Spectaculaire act

Kick-off

Wij bieden acts die direct een thema op het netvlies zetten. Twee acrobaten tonen bijvoorbeeld de kracht van samenwerken. Of acteurs spelen situaties na.

Openingsacts
superbrainstorm - kick-off

Superbrainstorm

Kick-off

De Superbrainstorm leidt tot kruisbestuiving, een sfeer van verbondenheid en verrassende oplossingen! Het wordt voor iedereen duidelijk hoe hij/zij kan bijdragen aan het doel.

Superbrainstorm.nl
wandverslag - kick-off

Wandverslag

Kick-off

De kunstenaars van het Wandverslag leggen vast wat jullie hebben besproken, in woord en beeld: rake uitspraken, briljante ideeën en praktische tips. Zo krijg je een verslag dat een plek aan de muur verdient.

Wandverslag.nl
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek