Kick-off

Een goede kick-off geeft een vliegende start aan jouw project. In één bijeenkomst kun je de doelstellingen heel helder op het netvlies krijgen. Bovendien kun je iedereen in je team direct laten bedenken hoe zij vanuit hun rol bij gaan dragen aan het doel.

Informeren, inspireren en activeren

Wij bieden werkvormen, verslaglegging en acts, die jouw kick-off tot een groot succes maken. Je wilt niet alleen zenden, maar je wilt juist iedereen in de actiestand zetten. Na afloop van de kick-off moet jouw team niet alleen weten wat er moet gebeuren en met welk doel, iedereen in je team moet weten hoe hij zelf kan bijdragen vanuit zijn rol. De drietraps-raket is informeren, inspireren én activeren.

Werkvormen voor je kick-off zijn bijvoorbeeld de Superbrainstorm en Tafellakensessies. Laat onze live cartoonist de inhoud vastleggen.

crowdsourcen kick-off

‘De wandtekenaars hebben van onze zes ronde tafelbijeenkomsten over de toekomstvisie 2045 prachtige ‘verslagen’ gemaakt door middel van hun wandtekeningen. Erg mooi gedaan en knap dat ze zo treffend de lijn en inhoud van de gesprekken konden oppikken. Een echte aanrader!’
— Nancy Dol, Waterschap Zuiderzeeland

 

Tip!

Brainstormsessie

We komen graag bij u langs. Niet voor een verkooppraatje, maar voor een inhoudelijke brainstorm. We verbinden onze ervaring en creativiteit aan uw uitdaging. Zo’n afspraak verplicht u tot niets.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Bestel het boek of bezoek de website.

Bezoek de website