De verbinders

Onze verbinders zijn werkvormen en netwerkacts voor evenementen en congressen. Wij activeren je deelnemers en brengen hen met elkaar in gesprek.

Actief uitwisselen, bijpraten en netwerken

Iedereen haalt veel energie uit écht contact. Daar moet je ruimte voor bieden in je programma. Wij bieden beproefde werkvormen, gespreksleiders en netwerkacts.

Plan een online brainstorm

Onze oplossingen

terugkomdag - de bubbel

Werkvormen

Met elkaar in gesprek

Breng je deelnemers met elkaar in gesprek met onze interactieve werkvormen als de Superbrainstorm, Walk-your-talk en de Tafellakensessies. Als workshop of in het plenaire programma.

Werkvormen
Eventprofs - netwerk-act

Perfect Match!

Netwerkact

De actrices van Perfect Match! brengen je gasten met elkaar in gesprek. Op hun jurk verzamelen zij visitekaartjes van de gasten. Zij kunnen verschillende netwerkspellen presenteren.

Perfect Match!
verbinders - terugkomdag

Back 2 Work

Actieve teamsessies

Wij bieden een compleet programma voor jullie Back 2 Work bijeenkomst, met keuze uit inspirerende thema’s, zoals AI, de gastvrije organisatie, overtuigen en sociale veiligheid.

Activeer je team
netwerkborrel - levend bankstel

Netwerkacts

Netwerken met plezier

Wij bieden verrassende netwerkacts, op een laagdrempelige manier brengen we je gasten met elkaar in gesprek. Ondermeer het levend bankstel, het netwerktreintje en de belbutlers.

Netwerkacts
professionele gespreksleider Kamille Kres

Gespreksleiders

Kennis uitwisselen

Een professionele gespreksleider maakt een succes van je fysieke heisessie of teamdag. Onze gespreksleiders adviseren vooraf over de meest geschikte werkvormen. Zij helpen om plannen om te zetten in actie.

Gespreksleiders
Congres - slotact

Verrassende acts

Verrassen en activeren

Wij bieden ontvangstacts, openingsacts, intermezzo’s, maatwerk comedy en slotacts. Activeer, verras en verbindt je deelnemers. Onze acts stemmen we af op jullie input.

Acts voor jouw evenement
Case
*****

"Na de coronaperiode wilden we de Centric-collega’s op de eerste plaats weer écht met elkaar in gesprek brengen. Iedereen wilde weer dat gevoel van saamhorigheid ervaren dat past bij een gezonde bedrijfscultuur. Een goed intern event versterkt het gevoel van werkplezier. Wij hadden behoefte aan creatieve invulling voor ons programma. Want hoe breng je een paar honderd man met elkaar in gesprek? Onze corporate communicatie-collega had goede ervaringen met Aaaaha! Bureau voor live communicatie. In een brainstormsessie kwam Joep van Aaaaha! direct met een aantal goede ideeën. Bijvoorbeeld een Superbrainstorm, waarbij je met ‘willekeurige’, wisselende collega’s in gesprek gaat. En actrices in opvallende jurken die vanaf de ontvangst de collega’s met elkaar in contact brengen. De twee kunstenaars van het Wandverslag legden alle inhoud vast op een groot paneel. Dat hangt hier nu in het Centric-kantoor; iedere keer als je er langsloopt denk je terug aan die sfeervolle dag. Ons evenement heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het gevoel van saamhorigheid binnen Centric. Het heeft veel enthousiasme los gemaakt, iedereen was blij om eindelijk weer samen te komen en de Centric-sfeer en -collegialiteit te ervaren."

Gemma Jansen en Coen Schlingmann - CentricBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee!
In een vrijblijvende, gratis brainstorm (videocall) helpen we je direct aan een aantal concrete ideeën.

Plan een online brainstorm

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek