De verbinders

Onze verbinders zijn werkvormen en netwerkacts die structuur geven aan het écht samenbrengen van je collega’s, relaties of verenigingsleden. We helpen je bij het organiseren van een terugkomdag, congres of netwerkborrel; waarbij het verbinden van je gasten centraal staat.

Actief uitwisselen, bijpraten en netwerken

De coronamaatregelen maakten duidelijk hoeveel energie we halen uit écht contact, dat hebben we gemist. Nu is het de hoogste tijd om écht bij te praten met collega’s en vakgenoten. Wij bieden beproefde werkvormen, gespreksleiders en netwerkacts.

Plan een online brainstorm

‘Elke keer als ik de dames van Perfect Match! zag kreeg ik automatisch een glimlach op mijn gezicht van hun lach en positieve energie. Aanrader dus!’

  • Vicky Smith, Smith Communicatie

Onze oplossingen

terugkomdag - de bubbel

Werkvormen

Met elkaar in gesprek

Breng je deelnemers met elkaar in gesprek met onze interactieve werkvormen als de Superbrainstorm, Walk-your-talk, de Bubbel en de Tafellakensessies. Als workshop of in het plenaire programma.

Werkvormen
Eventprofs - netwerk-act

Perfect Match!

Netwerkact

De actrices van Perfect Match! brengen je gasten met elkaar in gesprek. Op hun jurk verzamelen zij visitekaartjes van de gasten. Zij kunnen verschillende netwerkspellen presenteren.

Perfect Match!
verbinders - terugkomdag

Terugkomdag

Actieve teamsessies

Organiseer een Terugkomdag voor je team of afdeling. Wij helpen je met actieve werkvormen en verrassende workshops. We leggen de nieuwe initiatieven vast op het Wandverslag. Inspiratie en verbinding!

Terugkomdag
netwerkborrel - levend bankstel

Netwerkacts

Netwerken met plezier

Wij bieden verrassende netwerk-acts, op een laagdrempelige manier brengen we je gasten met elkaar in gesprek. Ondermeer het levend bankstel, het netwerktreintje en de belbutlers.

Netwerkacts
professionele gespreksleider Kamille Kres

Gespreksleiders

Kennis uitwisselen

Een professionele gespreksleider maakt een succes van je fysieke heisessie of teamdag. Onze gespreksleiders adviseren vooraf over de meest geschikte werkvormen. Zij helpen om plannen om te zetten in actie.

Gespreksleiders
webinar studio Bleiswijk

Online talkshow

Verbinden op afstand

In jullie eigen online talkshow bespreken we wat er gebeurt in de verschillende teams en projecten. In mini documentaires geven eigen collega’s tips en aandachtspunten mee. Met veel interactie!

Online talkshow
Case
*****

Jaarlijks organiseert Rotterdam het Red Carpet Diner. Met dit netwerk-evenement verwelkomt de burgemeester de internationale bedrijven die zich hebben gevestigd in de stad. Zij worden actief in contact gebracht met de finefleur van het lokale bedrijfsleven. Vanwege de corona-maatregelen werd het evenement ditmaal online georganiseerd in de vorm van een tv-achtige talkshow vanuit Ahoy. Een omvangrijk, internationaal publiek maakte kennis met de innovatieve oplossingen van de nieuwkomers. Aaaaha! dacht mee over het concept en verzorgde de redactie en presentator.

Sharon Mullen - Rotterdam PartnersBekijk alle reviews op
MeetingReview.com
Tip!

Brainstorm online

We denken graag met je mee! Plan nu een online brainstorm (videoconference), zonder enige verplichting.

Plan een afspraak

Het evenement dat niemand wil missen

Leestip! ‘Het evenement dat niemand wil missen – hoe organiseer je dat?’
Veel praktische inzichten en tips, waar je direct mee aan de slag kunt.

Bestel het boek